LED SILHOUETTE presenta HALLEY

Diumenge, 21 de juliol

22:00

Dansa

60′

Entrades 24€

L’Espectacle

Rodríguez, al costat de Jon López ha utilitzat el simbolisme del cometa Halley per a crear una obra que parla tant del temps com de l’existència humana.

Un fil ho unix tot. Halley és una epopeia contemporània, una carrera desesperada d’un grup que s’enfronta al repte d’haver d’organitzar-se abans que el cometa torne a passar i tot comence de nou. Personatges que porten càrregues, que tenen un camí per recórrer i anhelen superar els contratemps i errors que els separen de la felicitat. Halley és també el dubte i la cerca, l’intent de trobar sempre una resposta i donar solució a totes les preguntes. Vol ser eixe alé en un moment d’angoixa, una expressió de la sensibilitat que permeta comprendre el present i preveure l’avenir.

Led Silhouette és la companyia creada i dirigida per Martxel Rodriguez i Jon López. Paral·lelament a la seua activitat en la companyia “La Veronal”, inicien en 2016 la seua etapa com a creadors. Des de l’estrena de la seua primera peça, els seus treballs han sigut presents en festivals com ara “Madrid en Danza”, “Temporada Alta”, “Escena Patrimonio” i en internacionals com “Le Temps d’Aimer la danse” a França, “Festival Quinzena de Dança Almada” a Portugal o “Festival Internazional Nuova Dansa” a Itàlia. El seu anterior treball, “Los Perros”, va ser programat en el Teatre Arniches en 2023, any en què van rebre per este espectacle el premi de la crítica catalana a la millor coreografia.

Fitxa Artística

Concepte i direcció: Jon López & Martxel Rodriguez
Intèrprets: Mauricio Pérez Fayos, Lucía Burguete, Marina Fullana, Laura Lliteras, Marcos Martincano, Nicolás Martínez, Edoardo Ramírez, Diego Pazó
Assistència dramatúrgica: Marcos Morau
Arranjaments musicals: Mauricio Pérez Fayos
Il.luminació: Andoni Mendizabal
So i audiovisuals: Livory Barbez
Escenografia: David Pascual
Vestuari: Iñaki Cobos 

Una producció de Led Silhouette amb la col.laboració Teatro Gayarre, Govern de Navarra, Centro Coreográfico Canal, Malandain Ballet Biarritz, Teatro Barakaldo (Dantzalabea), Azkuna Zentroa, Red de Teatro de Vitoria-Gasteiz. 

Les entrades per a FRESCA! ja están disponibles en taquilla.ivc.gva.es i a la taquilla del Teatre Arniches.

ABONAMENT REFRESC: Tria tres espectacles pel preu de 36 €.

DESCOMPTES:
Entrada de 10 € per a menors de 14 anys.
50% per a joves entre 14 i 30 anys.
20% per a jubilats, aturats i associacions de professionals d’arts escèniques.

Més informació en taquilla.ivc.gva.es

VENDA ANTICIPADA D’ENTRADES TAQUILLA TEATRE ARNICHES
Av. d’Aguilera, 1. 03007 Alacant
Telèfon:+34 965 938 333 – teatrearniches@ivc.gva.es
Dimarts a divendres de 10:00h a 14:00h.
Dijous de 17.30 h a 20.00 h.

VENDA D’ENTRADES TAQUILLA CASA MEDITERRÁNEO.
Plaça de l’Arquitecte Miguel López, s/n 03008 – Alacant
Del 19 al 27 de juliol, dues hores abans de cada representació.

halley-02
halley-04
halley-03